Your address will show here +12 34 56 78

kurser

Her kan du lære en hel masseTilmeld dig AMU.- kurser via dette link: www.voksenuddannelse.dk
Skriv "Kjærgård" i søgefeltet og du kommer frem til alle de kurser Kjærgård Landbrugsskole udbyder

opfølgningskursus, sprøjtecertifikat landbrug

1 dags kursus. Kursus nr. 48175

I uddannelsen får deltagerne viden om seneste forskning- og forsøgsresultater inden for området plantebeskyttelse i landbruget. Deltagerne får desuden viden om ny teknologi inden for sprøjteteknik, nye bekæmpelsesmidler og ny eller ændret lovgivning vedrørende bekæmpelsesmidler og påvirkninger på omgivende miljø.

  • Text Hover
  • Text Hover

PLANTEBESKYTTELSE i landbrug, sprøjtecertifikat

10 dags kursus. Kursus nr. 42390

I uddannelsen arbejder deltageren med praktiske og teoretiske færdigheder omkring plantebeskyttelse med henblik på at opnå sprøjtecertifikat, herunder kemikaliekendskab, sprøjtekendskab, plantekendskab, sygdomme og skadedyr, miljøpåvirkninger, arbejdsmiljø, bekæmpelsesmidler og lovgivning.

Landbrugsmaskiner, Hydraulik 

5 dags kursus. Kursus nr. 42314


I uddannelsen arbejder deltagerne med praktiske og teoretiske færdigheder omkring anvendelse, indstilling og vedligeholdelse af hydrauliske komponenter på maskiner og redskaber, der anvendes inden for jordbrugsområdet.

Målgruppe:

Uddannelsen henvender sig til personer inden for landbrug- og maskinstationsområdet, samt virksomheder med tilknytning til disse områder.

  • Text Hover
  • Text Hover

Vedligeholdelse af landbrugsmaskiner

10 dags kursus. Kursus nr. 42312

I uddannelsen arbejder deltagerne med praktiske og teoretiske færdigheder omkring rutinemæssig vedligeholdelse og små reparationer af landbrugsmaskiner.

 

anvendelse og vedligeholdelse af storballepressere

5 dags kursus. Kursus nr. 42322

I uddannelsen arbejder deltagerne med praktiske og teoretiske færdigheder omkring klargøring, indstilling og anvendelse af storballepressere på en sikkerhedsmæssig korrekt og faglig optimal måde.

  • Text Hover