Uncategorized

Ny forstander Ove Bonde Møller

Bestyrelsen har valgt Ove Bonde Møller som forstander til Kjærgård.

Som frontfigur på Kjærgård Landbrugsskole søgte vi efter en person, der evner at stå for forandringer, én som har det personlige lederskab, én som brænder så meget for de unge mennesker, at de vælger os til at varetage deres fremtid som uddannelsessted.

Vi vil have en frontfigur som brænder for at flytte vores skole i den retning, hvor fremtidens unge ser stedet som det fortrukne valg. Vi søgte en frontfigur som evner at samle vores ansatte og drive hele Kjærgård Landbrugsskole med energi, begejstring, og velovervejede beslutninger.
Vi ønsker, at vores gode landbrugsskole skal blive en endnu mere attraktiv arbejdsplads, der via udvikling og sammenhold skaber fremtidens landbrugsuddannelse sammen med alle vores ansatte. Vi søgte en person, som skal kunne vise og fortælle vores samarbejdspartnere, om alle de fantastiske muligheder vi har på vores gode skole.
Bestyrelsen nedsatte et ansættelsesudvalg med formandskabet og vores 2 ansatte-valgte til at varetage ansøgningsprocessen. Ud fra vores ansøgerfelt havde vi de 3 mest kvalificerede til en personlig samtale. Bestyrelsen valgte derefter, at Ove Bonde Møller var den hel rette kandidat til posten som forstander på Kjærgård Landbrugsskole.

Ove besidder mange kompetencer, der afspejler den frontfigur, som vi i bestyrelsen søgte efter.
Fra hans tid som mangeårige selvstændig mælkeproducent har han fået opbygget lang erfaring med et bredt netværk i landbrugskredse. Han er god til at netværke, uanset om det er med landmænd, ansatte eller elever. Ove har undervist i økonomi og landbrugsfaglige viden, og er vant til at arbejde og flytte unge mennesker blandt andet via hans arbejde i gårdråd og som personlig mentor.

Ove evner at samle mennesker omkring et mål, han er handlekraftig og ser muligheder i alle aspekter af forskellige problemstillinger. Ove brænder for at være med til at flytte unge mennesker, han ser en ære i, at skolen kan hjælpe de unge mennesker til at agere i fremtiden inden for landbrugserhvervet. Han er idérig, og er ikke bange for at stå i spidsen for at skabe udvikling.

Ove har et rigtigt godt udgangspunkt med hans Nowhow fra hans tidligere post som formand for skolen og fra hans nuværende ansættelse som Interimsleder. Det gør det store ansvar som forstander mere håndgribeligt og han er meget vellidt på skolen.
Bestyrelsen er glade for, at Ove har takket ja til jobbet, og vi ser frem til at udvikle og styrke skolen sammen med Ove som forstander.
På bestyrelsens vegne

På bestyrelsens vegne.
Formand Ryan Lindahl Christensen.

Der var premieresucces til uddannelsesmessen på Banegården i Bramming. Omkring 400 unge skoleelever fik svar af unge fra egnens ungdomsuddannelser, og initiativtager garanterer at succesen gentages næste år.

Author


Avatar