At bo hos os

ALLE ELEVER HAR MULIGHED FOR AT BO HOS OS UNDER SKOLEPERIODERNE

At bo hos os

Kjærgård Landbrugsskole er en populær kostskole, hvor næsten alle vore elever vælger at bo på skolen. Det er vores erfaring, at når du vælger at bo på skolen og dermed bliver en del af skolens sociale liv, så bliver din oplevelse af skoleopholdet helt anderledes. Du kender det måske allerede fra en efterskole – og vores årlige trivselsundersøgelse viser, at Kjærgård Landbrugsskole er en af de bedste blandt erhvervsskoler i Danmark.
 
Når du bor på skolen, bor du som regel sammen med en værelseskammerat på et dobbeltværelse, men vi har også en række enkeltværelser til rådighed, hvis du ønsker dette.
 
Når undervisningen slutter kl. 16.25 kan du vælge mellem forskellige aktiviteter – bl.a. idræt i hallen, billiard/pool, hygge på værelset og meget mere. Du kan også gå i lektiecafé, hvor lærervagten står klar til at hjælpe med de daglige lektier.
 
Efter aftensmaden er der igen mulighed for forskellige aktiviteter – og ofte arrangerer de forskellige klasser eller elevrådet ture ud af huset. Hver torsdag aften holder “Kælderen” åbent, og her mødes du med dine kammerater til festligt samvær.
 
Flere gange om året afholdes temafester, hvor skolens elever og personale mødes i spisesalen til festmenu og efterfølgende fest i gymnastiksalen eller hallen .
 

 
VAGTORDNING
Der er personale til stede på skolen døgnet rundt fra søndag aften kl. 19.00 til fredag kl. 14.00 – Der er mulighed for at ringe til vagttelefonen. 

Vagttelefonen er åben fra kl. 16.00 – 7.30 alle hverdage. 

Vagttelefon: 75 17 29 00