KURSUSCENTER KJÆRGÅRD

KJÆRGÅRD LANDBRUGSSKOLE

KURSUSCENTER KJÆRGÅRD

På Kjærgård kan du afholde alle slags kurser, alt fra et enkelt møde til flere dage med kursus. Vi tilbyder også weekendkurser!

Vi har flere mødelokaler fordelt i vores gamle historiske hovedbygning fra 1400-tallet, samt i de nyere tilbygninger på Kjærgård Landbrugsskole.

Vi vejleder og planlægger dagen i samarbejde med dig som mødekoordinator. Vi har erfaring med alt fra landsmøder og større konferencer til kursusdøgn og dagsmøder, der kræver god plads og fleksibilitet. Vi har gode parkerings forhold samt skønne udendørs områder i flot natur til aktiviteter eller en gå tur i vores park.

Vores smilende køkkenpersonale sørger for god forplejning. Vi bruger sæsonens friske råvarer og sætter stor pris på at lave mad fra bunden, hvilket afspejler sig i menuen der bliver serveret for jer. Varighed 2-3 timer.

MØDEAKTIVITETER

AFHOLD DIT MØDE NÅR DET PASSER JER!

Vi har plads til alle slags møder, både store og små. Der er altid stillet kaffe, The og vand samt frisk frugt til rådighed.

DAGSKURSUS

AFHOLD DIT DAGSKURSUS FRA 8-17

Vi afholder også gerne et dagskursus som et teambuilding kursus, vi har god plads til udendørsaktiviteter.

DØGNKURSUS

KOMBINER DIT OPHOLD MED SPØGELSES HISTORIE I KÆLDEREN VED MØRKETS FREMBRUD

Vi har plads til overnattende kursistdeltagere i vores havefløj hvor der er separate værelser med bad og toilet på gangen.

KJÆRGÅRD LANDBRUGSSKOLE